Mackintosh för kvinnor Joma R-Trail

Mackintosh för kvinnor Joma R-Trail

Börjar på: 1 858,20 kr

1 324,91 kr

-29%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 858,20 kr

1 324,91 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mackintosh för kvinnor Joma R-Trail

Mackintosh för damer från trail running. Med denna vattentäta jacka kommer löparna inte att gå obemärkta förbi för ett ögonblick. Allt handlar om tekniska funktioner, skydd mot regn och kyla och rörelsefrihet. Låt inget stoppa dig i bergen och ge dig ut på en löprunda, oavsett väder.

Full dragkedja, dragflik och skyddspatch för att förhindra skav mot huden. Den inre klaffen håller vatten och kyla ute. Huvan har ett elastiskt band som anpassar sig efter huvudet för att förhindra att den glider. Den har också ett visir för extra täckning och skydd. Muddarna och nederkanten har ett elastiskt band för bättre isolering mot regn och kyla.

På framsidan finns två säkra, praktiska fickor med dragkedja. Där kan löparen enkelt förvara och bära med sig personliga tillhörigheter som nycklar, mobiltelefon och hörlurar samt energibars.

Denna vattentäta jacka är tillverkad av vattenavvisande tyg. Den är också vindtät, vilket ger dubbelt skydd. Den är mycket lätt och begränsar inte rörelsefriheten.

Mackintoshs design är originell och iögonfallande. Att vara sportig behöver inte betyda att man ger upp stilen. Sublimering i flera färger löper genom hela plagget och smälter samman genom en optisk effekt. De valda tonerna passar perfekt ihop: rosa, blått, lila och gult. Njut av en löprunda i bergen med denna spektakulära tekniska jersey. Finns även i en enkel, monokrom design som är lätt att kombinera med resten av utrustningen.

Sömlösa element har lagts till med Joma Sportech-teknik för att hålla plagget lätt hela tiden. Logotypen Joma och elementet på ärmen har båda satts in med hjälp av detta system.

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 901867.735
Färg azul/blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen