Badshorts med tryck Gant Hawaii

Badshorts med tryck Gant Hawaii
Börjar på: 979,42 kr
Upptäck våra nya badshorts Gant Hawaii, designade för simning, med ett tropiskt motiv för en trendig sommarlook!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 979,42 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badshorts med tryck Gant Hawaii

Upptäck Gant Hawaii badshorts med tryck, ett måste för ditt nästa simpass! Varumärket Gant, känt för sin eleganta och tidlösa stil, har skapat ett par badshorts som är både praktiska och snygga.

Dessa badshorts har ett färgglatt Hawaii-motiv som för dig direkt till öns paradisstränder. Det lätta och slitstarka tyget ger optimal komfort när du rör dig i vattnet. Dessutom har de ett meshfoder så att de torkar snabbt rapide och inte syns igenom.

Dessa badshorts är designade för män som vill se ut som bäst, även när de utövar en sport, och är en perfekt blandning av funktionalitet och estetik. Den smala passformen och det elastiska midjebandet med dragsko ger en bekväm, skräddarsydd passform.

Oavsett om du ska ta ett dopp i poolen eller en dag på stranden kommer dessa badshorts från Gant Hawaii att hålla dig snygg. Det originella trycket och den högkvalitativa finishen gör dem till ett måste för mode- och sportfans.

Lämna inte dina sportkläder åt slumpen, välj Gant Hawaii badshorts med tryck och var säker på att göra ett stänk varje gång. Så vänta inte längre, lägg till dem i din badklädeskollektion nu och njut av din nästa vattenaktivitet med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 922416008-624
Färg persikorosa
Färg Rose
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen